Boekhouden voor ondernemer

De stap gewaagd naar zelfstandig beroep, met alle gevolgen van dien

Tot op heden had ik steeds voor een baas gewerkt. Dit was zeer handig natuurlijk, mijn loon was vast enzovoort. Toch miste ik de vrijheid om te doen wat ik wilde doen. Daarom

heb ik uiteindelijk toch de stap durven zetten naar de zelfstandigheid. Dit was zeer spannend. Eindelijk kon ik ondernemer worden! Het jammere hieraan was dan weer dat ik nu ook grotere verplichtingen had voor mezelf. Onder andere qua belastingen. Boekhouden voor ondernemers kende ik dus nog niet. Daarom ben ik op het internet op zoek gegaan naar deze zoekterm, namelijk boekhouden voor ondernemer. Op deze manier kwam ik dan ook terecht op deze website. 

Mijn ervaring met deze website

De website zag er alvast veelbelovend uit. Daarnaast zag ik ook dat ik het programma gratis te gebruiken was voor 3 maanden, wat voor mij uiteraard zeer handig was om dit even uit te proberen. Zo wist ik ook heel snel of dit iets voor mij was of niet. Ik kon me heel snel aanmelden om het gratis te proberen. Ondertussen gebruik ik dit programma al een kleine maand, en ik vind het eigenlijk verrassend duidelijk allemaal. En dat voor iemand die niets kent van boekhouden! Ik ben dus zeker van plan om dit account te verlengen. Ik kan dit bedrijf en dit programma dus enkel maar aanbevelen aan anderen!