De NEO coin

De NEO Coin, ook wel NEO, wordt door veel mensen de Chinese EOS genoemd. Deze cryptocurrency wordt door veel mensen gezien als een zeer goede valuta om in te investeren. Maar wat is NEO cryptomunt precies? En is het een Altcoin die je investering waard is?

NEO had eerder een andere naam, namelijk Antshares. Sinds 2014 is de naam veranderd in NEO, dat ook wel nieuw in het Grieks betekent. NEO cryptocurrency is vooral belangrijk in Aziatische landen, maar lijkt ook in de Westerse wereld wordt de munt steeds groter.

De munt lijkt qua werkwijze erg op EOS en wordt dan ook vaak de Chinese EOS genoemd. NEO is een cryptocurrency die ook kan worden gestimuleerd door middel van fysieke producten. Hierdoor kan het een vrij krachtige cryptovaluta zijn. Een ander groot voordeel is dat er gebruik wordt gemaakt van Smart Contracts en dat NEO te gebruiken is met verschillende programmeertalen.

Er zijn daarnaast meerdere overheden die de munt steunen. Denk hierbij aan de Chinese overheid. Veel mensen zijn een grote fan van de munt en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij het goed doet in de markt.

Maak hier een gratis NEO wallet aan bij Bitvavo